ROGER LIEKENS

0474 53 30 10

Waardebepaling bedrijfsvastgoed

 

Onze kwalificaties : beëdigd , onafhankelijk, onpartijdig, vertrouwelijk


kantoorgebouwen, winkels, winkelcentra, industriële activa en mixed-use vastgoed. 

Geen natte vinger werk!

Iedere waardebepaling van een bedrijfsvastgoed heeft een eigen doel, en daarmee een eigen invalshoek. De waardebepaling kan nodig zijn om inzicht te krijgen in de waarde van uw bedrijfsvastgoed, beleggingsobject of in de vermogenspositie voor uw jaarafrekening, voor het verkrijgen van uw bedrijfsfinanciering of huurprijsherziening.

Maar ook voor bijvoorbeeld het vaststellen van de herbouwwaarde van het onroerend goed.
In alle gevallen is een waardebepalingsrapport van een onafhankelijk beëdigd schatter in bedrijfsvastgoed noodzakelijk. Wij leveren een zorgvuldige beëdigde waardebepaling, toegesneden op het doel van de schatting.

Het belang van een correcte schatting
Hierbij beperken wij ons niet alleen tot een theoretische waardering van bedrijfsmatig vastgoed maar richten we ons ook naar eigenaars & banken die een realistische, marktconforme waardering zoeken.
Klanten komen bij ons terecht voor specifieke , onafhankelijke en onpartijdige onroerend goed taxaties en/of huurbepalingen op eigenschappen , variërend van kantoorgebouwen, winkels, winkelcentra, industriële activa en mixed-use vastgoed. 
Bij elke waardebepaling / taxatie garanderen wij geheimhouding en het op vertrouwelijke wijze behandelen, opslaan en archiveren van de verstrekte gegevens. 

Lees wat onze klanten vinden van onze beëdigde onafhankelijke schattingen

Vruchtgebruik / naakte eigendom

Als u vastgoed wil inbrengen in uw vennootschap is het van belang om een correcte prijs te kennen.
U kan uw vastgoed in totaliteit in de vennootschap opnemen of de opsplitsing naakte eigendom – vruchtgebruik maken.

In dit laatste geval kan de vastgoedexpert voor u een gefundeerde waardebepaling opmaken waarin de waarde van de naakte eigendom en het vruchtgebruik afzonderlijk vastgesteld worden.
U kan het schattingsverslag gebruiken om te onderhandelen over kredieten bij de bank, de fiscus te overtuigen, uw balans te actualiseren, de vermogenstoestand van de vennootschap te bepalen of de gedane afschrijvingen te verantwoorden.

Een
gefundeerde en onafhankelijke schatting van de waarde is echter steeds noodzakelijk.

Opbrengsteigendom / huurwaarde


Als u een opbrengsteigendom aangekocht heeft of de eigendommen in uw vastgoedportefeuille wenst af te toetsen op rendement, kan u beroep doen op een vastgoedexpert om een objectieve audit te laten opstellen.
 
De huurwaarde van nieuw aangekochte gebouwen kan in alle objectiviteit bepaald worden zodat u uw goederen aan een correcte marktconforme prijs onmiddellijk kan verhuren.
Verder kunnen in het verslag de sterke punten van uw vastgoed opgenomen worden, maar ook de punten die voor verbetering vatbaar zijn worden onderzocht.

Zo krijgt u een volledig beeld van uw vastgoedportefeuille en wordt u meegedeeld hoe het rendement mogelijks opgekrikt kan worden.
Uitvoeringstermijn
Bestel vandaag en wij voeren de opdracht uit binnen de 5 werkdagen.
Het schattingsverslag of EPC attest verkrijgt u uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.
bedrijfsvastgoed
waardebepaling
echtscheiding
Onze belofte
Wij zijn enkel tevreden als u tevreden bent !
bedrijfsvastgoed
Plaats een opdracht
Een opdracht plaatsen is zeer eenvoudig via dit opdrachtformulier of bel 0474 53 30 10.
Wij nemen binnen één werkdag met u contact op en het verplicht u nog tot niets!
waardebepaling
bedrijfsvatgoed
waardebepaling
schatting

0474 53 30 10